Borka
Novice

borka2
Jasna Kuljaj
Borka
Avtobiografska monokomedija z Jasno Kuljaj

Četrtek, 19. april 2018, ob 19.30 za izven
Cena vstopnice 15 € (v ceno vstopnice je vključen kozarec vina)
Sedežnega reda ni
Nakup vstopnic Mestno gledališče Ptuj in kingkongteater
Vsi tisti, ki ste svoje vstopnice rezervirali, vas obveščamo, da jih je potrebno prevzeti najkasneje en delovni dan pred začetkom predstave, saj bodo drugače rezervacije propadle in gredo vstopnice ponovno v prodajo.

Režija Peter Petkovšek
Igra Jasna Kuljaj


Jasna Kuljaj se izpred televizijskih kamer seli na gledališke odre. V avtorski komediji se bo s svojo strelčevsko neposrednostjo in dobršno mero samoironije lotila tako družbe, kot same sebe. “Danes sem mati. Pot do zaploditve pa ni bila enostavna. 20 let testiranj sem dala skozi, prečesala cel Balkan, da sem zaprla usta neizprosni biološki uri, ki je neusmiljeno tiktakala. Na tej poti sem v omaro skrila tudi kakšnega Bosanca.”
Jasna se vam bo razgalila v vsem svojem blišču in bedi ter enkrat za vselej obračunala z visokimi petami. Občinstvu se bo prikazala takšna, kot zjutraj svojemu partnerju. Brez ličil. “Položaj morske zvezde enostavno ne prenese ličil. Ne veste, kakšen položaj je to? Tudi jaz nisem vedela, zdaj, ko sem mati, ga obvladam v nulo!”
Posebnost pri tej predstavi na Ptuju je tudi cviček pavza. Tako, da je v ceno vstopnice vključena tudi degustacija cvička.

 

Aktualno

Januar 2019

_____________________________

Pokrovitelj sezone 2018/2019_____________________________

Delo Mestnega gledališča Ptuj omogočajo
logotip vargasal

Kelckelclogonovi

logojavnesptuj


Remax

posta net sponzorji 2

emaribor
_____________________________

ZDUSlogo