OBVESTILO ZA ABONENTE ODPOVED PREDSTAV ŠKOFLJELOŠKI PASIJON
Novice

Spoštovani abonenti in abonentke,

Mestno gledališče Ptuj in Prešernovo gledališče Kranj vas obveščata, da je bil program izvedbe premiernih uprizoritev predstave Škofjeloški pasijon spremenjen, tako bo prva premierna predstava 10.septembra v Kranju, na Ptuju pa bo predstava premierno izvedena v oktobru, termini se še usklajujejo in ga bomo naknadno sporočili. Do tega je prišlo zaradi skrbi za vaše zdravje, saj se je zaradi stika z okuženo osebo enega od članov ekipe sprejela odločitev, da se delo na predstavi za potreben čas samoizolacije prekine in veseli smo, ker so testiranja pokazala, da je oseba negativna in da do prenosa okužbe ni prišlo. Vseeno pa smo prepričani, da je bila naša odločitev, da na prvo mesto postavimo zdravje ostalih članov ekipe, zaposlenih in tudi vas v teh okoliščinah povsem pravilna in upamo, da boste z razumevanjem sprejeli te spremembe. Vidimo se kmalu, najprej 10.septembra na odru PG Kranj, nato pa oktobra še na odru MG Ptuj.

S spoštovanjem!

Mirjam Drnovšček, direktorica PG Kranj in Peter Srpčič, direktor MG Ptuj

Predstava Škofjeloški pasijon je še zadnja predstava iz cikla abonmaja sezone 2019/2020. Abonentske kartice tako veljajo za ogled omenjene predstave v nadomestnih terminih. Vam pa spoštovani abonenti ponujamo možnost, da si namesto predstave Škofjeloški pasijon ogledate predstavo Vsi ptice (več o predstavi na www.mgp.si ) v naslednjih terminih:

sreda, 9. september 2020, ob 20.00 uri v Mestnem gledališču Ptuj
četrtek, 10. september 2020, ob 20.00 uri v Mestnem gledališču Ptuj

V kolikor bi želeli to možnost izkoristiti vas prosimo, da se predhodno oglasite na dnevni blagajni Mestnega gledališča Ptuj v delovnem času (od ponedeljka do petka med 9.00 in 13.00 uro, v sredo do 17.00 ure) do najkasneje torka, 8. septembra 2020. Število sedežnih mest je po navodilih NIJZ in pristojnih služb omejeno.

Hvala, da nam zaupate in nas podpirate, ter z razumevanjem sprejemate vse spremembe in prilagoditve.

Mestno gledališče Ptuj

 

 


 

Spletni nakup vstopnic
Mestnega gledališča Ptuj

ikona karta 5

_____________________________

Pokrovitelj sezone 2019/2020_____________________________

Delo Mestnega gledališča Ptuj omogočajo
logotip vargasal

Kelckelclogonovi

logojavnesptuj


Remax

posta net sponzorji 2

emaribor
_____________________________

ZDUSlogo