PESMICE S PODSTREŠJA

PESMICE S PODSTREŠJA

Gostuje: Miškino gledališče

v sodelovanju z Dejanom Krajncem!

Za predstavo trenutno ni razpisanih terminov.

Trajanje predstave: 40 min

Na dedkovem podstrešju živijo čuvarji pesmic, ki pa brez Vijolinkinega ključa ne morejo odpreti skrivnostne skrinje, v kateri se skriva neprecenljiv zaklad. Nekega dne pa na podstrešje pokuka Tinka Violinka in s seboj prinese ključ, ki odpira skrinjo.
Kaj vse bo našla v njej in kakšna čarovnija se zgodi, ko odklenemo pozabljeno skrivnost si oglejte v naši najnovejši predstavi, ki vas bo navdušila.

Predstava Pesmice s podstrešja je izvirna, drugačna in nepozabna, saj bo z nami v živo zaigral in zapel Poskočni Dejan, priljubljeni glasbenik z najvišjo frizuro v Sloveniji.

Umetniki Miškinega gledališča bomo ta neprecenljiv občutek povezovanja z glasbo in ustvarjanja čarovnije s pomočjo petja in igranja prinesli tudi v vaš vrtec, šolo ali kulturno ustanovo.

Videti in slišati glasbenika in glasbila v živo, med drugim pa še sami soustvarjati glasbo v predstavi in zaigrati in zapeti s pravljičnimi junaki, je posebna izkušnja.

Naj tudi vas do solz nasmejejo naši pravljični junaki, naj pozabljene otroške ljudske pesmice nežno pobožajo vaša ušesa in naj vam iskriva in nepozabna zgodbica seže do srca.

Zasedba

Režija: Miša Gerič Špacapan
Igrajo: Dejan Krajnc, Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan, Martin Gerbec
Avtor besedila: Miša Gerič Špacapan
Avtor glasbe: Marko Špacapan, Nenad Putnik

Fotogalerija